👋 Dennis mušić

"I varje fält av livet, kommer allt som kan gå fel att gå fel och om flera saker kan gå fel, kommer det ske samtidigt vid värsta möjliga tillfälle. Men det är okej, det är genom misstag som man lär sig och livet hade varit tråkigt om allt hade gått som planerat. "

Dennis Mušić
Undervisare på FramtidNu

Passion för lärande

Våra lärare studerar på Sveriges bästa gymnasieskolor och är kvalitetssäkrade utifrån A-nivå i undervisningsämnet om inte alla ämnen. Utöver detta efterfrågar vi en god kommunikationsförmåga samt en passion för lärandet

Vid sju års ålder bestämde sig Dennis för att han skulle bli läkare och till skillnaden av många andra barndomsdrömmar var han bestämd till att göra denna till en verklighet. Därför såg han alltid till att sätta studierna som första prioritet och den mentaliteten ledde eventuellt till att han tog studenten från ProCivitas privata gymnasium med 22.4 i merit samt 3450 lästa gymnasiepoäng. Idag är Dennis halvvägs igenom läkarprogrammet i Lund och ännu ett steg närmare sitt mål. Man hade kunnat tro att en person som detta inte hade många andra intressen och att de knappt hade tid över till annat, men det stämmer inte i detta fallet. En kombination av bra planering, studieteknik och disciplin gjorde att han hade mer än nog med tid över till att utforska nya hobbies, hjälpa andra som hade problem med ett ämne eller spela piano i skolans egna band. Alla de erfarenheterna har gjort att han har mer än nog med kompetens för att hjälpa andra i sina studier. Oavsett om eleven behöver avancerad- eller grundläggande kunskap, kan Dennis alltid hjälpa till, givet att eleven är villig att lära.

Undervisningsämnen

Förtydligande: Siffror syftar på gymnasiekurser 

Intressen

Boka din undervisning med Dennis här