👋 Emma Nuhanović

"Jag älskar att se andra vara lika engagerade och drivna i sitt skolarbete eller i sina andra intressen som mig själv, det är därför det är oerhört kul att vara en del av FramtidNu"

Emma Nuhanović
Undervisare på FramtidNu

Passion för lärande

Våra lärare studerar på Sveriges bästa gymnasieskolor och är kvalitetssäkrade utifrån A-nivå i undervisningsämnet om inte alla ämnen. Utöver detta efterfrågar vi en god kommunikationsförmåga samt en passion för lärandet

Emma studerar ekonomiprogrammet på Malmö Idrottsgymnasium samtidigt som hon tränar mycket och har en brinnande passion för handboll. Hon kombinerar sin ekonomiutbildning och sin landslagshandboll på ett drivande sätt där hon har höga målsättningar inom båda och drömmer om att bli handbollsproffs och jurist i framtiden. Sedan lågstadiet har matte och siffror följt med i hennes intresse till idag och på senaste tid har dessutom hennes fascination för juridik ökat något stort. Emma är en tjej som älskar att se folk vara lika engagerade och drivna i sitt skolarbete eller i sina andra intressen som hon själv. Därför tycker hon att det är oerhört kul att vara en del av FramtidNu och kunna dela med sig av sina kunskaper till andra.

Undervisningsämnen

Förtydligande: Siffror syftar på gymnasiekurser 

Intressen

Boka din undervisning med Emma här