Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.framtidnu.com.

Personuppgifter

För att vi ska bedriva vår verksamhet krävs det att vi tillhandahåller uppgifter om telefonnummer, email och gatuadress. Dessa uppgifter finns sekretessbelagda inom vårt företag och raderas inom en månad efter att du slutar vara kund hos oss. Vid beställning av våra tjänster godkänner du automatiskt en sådan hantering.

Avbokning

För att undgå debitering vid avbokning krävs det att du som kund avbokar ett pass senast 24h innan överenskommen tid. Avbokning under samma dag som passet hålls debiteras till hälften. Sker avbokningen senare än en timme innan passet börjar kommer du att debiteras för en hel lektion.

Vid val av faktura som betalningssätt rekommenderas du titta igenom ditt spamfilter ifall att fakturan inte hamnar i inbox. För att se till att fakturor inte fastnar i spam går detta att lösa genom att lägga till mejladresserna no-reply.minfaktura@fortnox.se och minfaktura@fortnox.se som betrodda mejladresser. Detta rekommenderas ifall du använder hotmail eller gmail. För metodisk beskrivning hur du går till väga kan du besöka https://blog.mytrendyphone.se/skapa-vip-kontakter-i-din-e-post/ (hotmail) och https://www.techlicious.com/how-to/never-miss-an-important-email-on-your-smartphone/ (gmail). Genom att följa detta motverkar du eventuella påminnelseavgifter och inkassokrav. Vid godkännande av användarvillkoren bekräftar du att du tagit del av denna information samt godkänner dess innebörd.”