👋 Tuhin bhattacharyya

"Känslan man får av att se någon annan sätta den sista pusselbiten och nå sina mål är oslagbar. Det är både stort för eleven, men också för mig som undervisare. FramtidNu är mycket mer än bara läxhjälp"

Tuhin Bhattacharyya
Operativ chef & undervisare på FramtidNu

Passion för lärande

Våra lärare studerar på Sveriges bästa gymnasieskolor och är kvalitetssäkrade utifrån A-nivå i undervisningsämnet om inte alla ämnen. Utöver detta efterfrågar vi en god kommunikationsförmåga samt en passion för lärandet

Sedan ung ålder har Tuhin alltid tyckt att det är kul att hjälpa sina klasskompisar med skolarbete och blev därför tidigt involverad med Elis i skapandet av FramtidNu.  I rollen som COO ansvarar Tuhin för webbutvecklingen och jobbar med lärandeverksamheten. Just nu läser han tredje året på naturvetenskapsprogrammet på ProCivitas och lär sig om naturens alla processer och mysterium. Om du inte hittar Tuhin vid skolbänken sitter han förmodligen vid ett offentligt piano eller i en musikaffär och provspelar deras gitarrer. Hans andra hobby är att samla hobbys, några av hans nyaste sådana är att meditera, syssla med värdepapper och att grotta ner sig i indisk kokkonst.

Undervisningsämnen

Förtydligande: Siffror syftar på gymnasiekurser 

Intressen

Boka din undervisning med Tuhin här